Pensioen in Zicht

"Zonder al te hoge verwachtingen schreef ik me bij De Essenburgh in voor de Pensioen in Zicht cursus. Mijn jonge collega’s deden er wat lacherig over. Met pensioen gaan: het is voor hen ook zo’n andere wereld. Toch heb ik me ingeschreven en ik ben heel blij dat ik deze prachtige cursus niet gemist heb! Ik heb mijn collega’s verteld dat ik ze deze cursus van harte gun wanneer zij met pensioen gaan!" (Deelnemer PIZ cursus).

Wilt u dit zelf ervaren? Boek dan ook een training bij de Essenburgh!

 

Pensioen in Zicht training bij De Essenburgh

Met pensioen gaan pakt vaak ingrijpender uit dan u denkt! Hoe zal dit uw leefstijl beïnvloeden? Hoe gaat u om met de financiële situatie? Hoe krijgt u meer veerkracht en zet u uw levenservaring optimaal in? Een PIZ training van De Essenburgh geeft u antwoord op deze vragen en biedt u een optimale begeleiding bij het uitzetten van een nieuwe koers.

Onze trainingen worden gegeven op de unieke locatie Kasteel de Essenburgh. De bosrijke omgeving zorgt voor een oase van rust en een inspirerende plek om kennis te maken met een nieuwe levensfase. Aan de hand van een specifieke training van De Essenburgh kunt u zich optimaal voorbereiden op uw nieuwe levensfase:

Meer informatie

Wilt u meer informatie over één van onze Pensioen in Zicht trainingen? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie en deskundig advies. Uiteraard kunt u ook direct uw favoriete training boeken. Ga met een gerust hart met pensioen en laat u begeleiden door De Essenburgh!

Download onze algemene PIZ brochure (pdf).

Wilt u inschrijfformulieren en brochures via de post ontvangen? Gebruik dan deze link.

Contact opnemen Direct aanvragen      Telefoon: (0)341 - 45 18 41