LOOPBAAN IN NIEUW PERSPECTIEF

Een loopbaan die zonder horten of stoten gaat, vlekkeloos en alleen succesvol? Dat bestaat alleen in sprookjes. De afgelopen jaren heeft vrijwel iedereen meegemaakt dat zaken niet vanzelfsprekend zijn en dat elk mens te maken kan krijgen met tegenslagen. Sommige mensen hebben dan het gevoel niet meer vooruit te komen en dat is confronterend. Feitelijk willen veel mensen verandering in deze situatie, de zaak weer in beweging krijgen, zin krijgen in dingen. Maar hoe?
 
De Essenburgh kan helpen met de cursus ‘Loopbaan in een nieuw perspectief’ waarbij u zelf aangeeft hoe de beweging er uit gaat zien. Het heeft alles te maken met veerkracht. Doordat de ‘rek’ er uit is lijken zaken vast te zitten. De Essenburgh zorgt dat uw veerkracht weer op spanning gebracht wordt. 
 
Loopbaan in een nieuw perspectief is een ‘door-en-door’ inspirerende cursus die drie dagen duurt. De opbouw bestaat uit twee aaneengesloten dagen met overnachting in het Kasteel. Na circa drie weken is er een derde dag. Tijdens de derde dag staat u stil bij wat er in de tussenliggende periode in gang is gezet en kunt u de koers bijstellen.
 
 
Inschrijven en/of aanvraag informatie