PENSIOEN IN ZICHT 'KERST’

Deze verkorte cursus Pensioen in Zicht duurt drie aaneengesloten dagen en u bent onze gast op het geweldige Kasteel De Essenburgh. Maar dan wel gedurende een heerlijke periode van het jaar. Wij ontvangen u graag op 13, 14 en 15 december 2017 om geheel in kerstsfeer deze cursus te volgen.
Trainen en verblijven in een prachtige omgeving en in deze periode in een omgetoverd Kasteel. De cursus Pensioen in Zicht geeft informatie over een aantal aspecten waar u straks mee te maken gaat krijgen. Onderwerpen als communicatie, tijdsbeleving en tijdsbesteding krijgen volop aandacht. Met mede-cursisten van gedachten wisselen over cursusonderwerpen, onderwerpen voor straks als u echt met pensioen bent of gewoon alledaagse zaken bespreken. In de geweldige omgeving van het Kasteel is er volop gelegenheid voor een wandeling of zo maar wat snuffelen op het landgoed.
 
De cursus is intensief en inspirerend en geeft u inzicht in een aantal zaken voor straks na uw pensionering. Gedurende de cursus zijn er gastsprekers en is er uitleg door een leefstijlcoach en een financieel- en erfrechtdeskundige.
 
Pensioen in Zicht ‘Kerst’ is een korte en inspirerende cursus en wordt dit jaar aangeboden op 13, 14  en 15 december 2017. Het aantal plaatsen voor deelname is beperkt. 
 
Kosten
De kosten voor deelname aan de cursus bedragen € 775, - per persoon voor het complete programma en volpension verblijf. 
 
Inschrijven en/of aanvraag informatie
 
 
Schrijft u zich liever in door een inschrijfformulier 'ouderwets' in te vullen? Gebruik deze link 2017